21 Οκτωβρίου 2015 δικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της Εθνικής Τράπεζας

Του Ελευθέριου Ρήνου

Μετά τη μήνυση που υποβλήθηκε εναντίον της Εθνικής Τράπεζας για τη μη επίδειξη εγγράφων, κατά παραβίαση δικαστικής υπόθεσης άλλων μετόχων, η κοινότητα του banquedorient σε συνεργασία με τη νομική ομάδα που έχει αναλάβει ενεργά την υπόθεση, έχει την ευκαιρία να αποδείξει τους ισχυρισμούς της ενώπιον του τμήματος ασφαλιστικών μέτρων του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων επίδειξης εγγράφων, δικάζεται στα Δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τη δίκη θα πρέπει να βρίσκονται στο Κτίριο 5, Αίθουσα 1, λίγο πριν τις 9 το πρωί, της Τετάρτης 21η Οκτωβρίου 2015. Η υπόθεση είναι η τρίτη στο πινάκιο, κατά συνέπεια δεν θα αργήσει να ξεκινήσει.

Επειδή στις 9 το πρωί συνήθως παρατηρείται συνωστισμός στις εισόδους (υπάρχει έλεγχος για μεταλλικά αντικείμενα), θα προτείναμε ο κάθε ενδιαφερόμενος να προσέλθει λίγο νωρίτερα, ενώ εκπρόσωποι της ομάδας του BDO θα βρίσκονται στο χώρο από τις 8.30.

 

 

Θερμή παράκληση, επειδή πριν το δικαστήριο θα γίνονται οι τελευταίες συνεννοήσεις, οι οποίες συνήθως είναι σημαντικές και θα καταστρώνονται τα τελευταία σχέδια, να μην πλησιάζουμε τους δικηγόρους για γνωριμία μαζί τους.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, όποιος θέλει μπορεί να ακολουθήσει στον καθιερωμένο καφέ σε μία από τις καφετέριες γύρω από τα δικαστήρια και εκεί θα υπάρχει αρκετός χρόνος για γνωριμία και ερωτήσεις.