Διαταγή σύλληψης του Διευθύνοντα Συμβούλου της Εθνικής Τράπεζας με την διαδικασία του αυτοφώρου! (Video)

Κάμερα – Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Όσο πάει και αγριεύει η κόντρα μεταξύ των μετόχων της Τράπεζας της Ανατολής και της Εθνικής, με άγνωστη, προς το παρόν, έκβαση. Η Εθνική Τράπεζα συνεχίζει, μέσω διαφόρων εκπροσώπων της να παίζει το παιγνίδι του παππά, αρνούμενη να παραδώσει τα έγγραφα τα οποία το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών την υποχρέωσε να παραδώσει στους μετόχους πριν από τρία χρόνια.

Με απαντήσεις τύπου “ήξεις αφίξεις ουκ εν πολέμω θνήξεις” προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την Δικαιοσύνη και τους μετόχους της Τράπεζας της Ανατολής, αρνούμενη, σε κάθε περίπτωση, να παραδώσει έγγραφα τα οποία γνωρίζει πως θα την κάψουν.

Σήμερα η μπάλλα μεταφέρθηκε στο γήπεδο του Διευθύνοντα Συμβούλου της Εθνικής Τράπεζας κ. Λεωνίδα Φραγκιαδάκη, κατά του οποίου υπεβλήθη μήνυση από τον Πρόεδρο της E.N.D. Τρίπολης κ. Γιώργο Γιαβή στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως (οδός Λεωχάρους) για άρνηση συμμόρφωσης σε δικαστική απόφαση. Αδίκημα για το οποίο ο νόμος προβλέπει, μεταξύ άλλων, και την αυτόφωρη σύλληψη του μηνυομένου! Παρών ο δικηγόρος κ. Ευάγγελος Δαούτης, ο κ. Θεοφάνης Μάζης, ως εκπρόσωπος των μετόχων της Τράπεζας της Ανατολής και ο υπογράφων, ως ελεύθερος δημοσιογράφος.

Οι αστυνομικοί έχουν φθάσει στο κατάστημα της Αιόλου για να συλλάβουν τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας κ. Λεων. Φραγκιαδάκη. Ήμουν εκεί λοιπόν και κατέγραψα όσα διαδραματίσθηκαν, με αποκορύφωμα την εικόνα των αστυνομικών οι οποίοι κατέφθασαν την 15.35 στο επί της οδού Αιόλου αρ. 86 κτίριο της Εθνικής Τράπεζας, μετά από τηλεφώνημα του κ. Γιώργου Γιαβή, για να συλλάβουν τον Διευθύνοντα Σύμβουλό της κ. Λεωνίδα Φραγκιαδάκη. Ο τελευταίος, όπως ήταν αναμενόμενο, εξαφανίστηκε! Και μόνο όμως το γεγονός ότι ο κ. Φραγκιαδάκης προσπαθεί να αποφύγει την αυτόφωρη σύλληψη, κάτι λέει…

Το επόμενο επεισόδιο του συναρπαστικού αυτού σίριαλ θα παιχτεί την 21η Οκτωβρίου 2015 στα Δικαστηρία της Ευελπίδων, όπου ο δικηγόρος Ρόδου κ. Ιωάννης Καραμιχάλης θα καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά της Εθνικής Τράπεζας.

 

Σημείωση Banquedorient.org για τα νέα Ασφαλιστικά μέτρα: Επειδή υπάρχει έμπρακτο και ειλικρινές ενδιαφέρον από τους κατόχους μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής, αποφασίστηκε να επιτραπεί η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή στην πρόσθετη παρέμβαση στα Ασφαλιστικά Μέτρα κατά της Εθνικής Τράπεζας (θα εκδικαστούν την 21η Οκτωβρίου 2015), μέχρι την Παρασκευή 16-10-2015, ώστε να εξυπηρετήσουμε κάθε ενδιαφερόμενο. Παρακαλούμε όμως όχι αργότερα, γιατί πρέπει να έχουμε ετοιμάσει τα δικόγραφα το αργότερο μέχρι την Τρίτη και πρέπει να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για τους συμμετέχοντες το συντομότερο.